Back to All Events

Mandala Yogaretreats: Vårlig fornyelse i fjellet


soleggen 3.jpg

Varmt velkommen til en rensende og vitaliserende yoga-helg på Soleggen Fjellstue!

Overgangen mellom vinter og vår er den perfekte tiden for å klargjøre kropp og sinn for sesongens nye eventyr.
Det som skjer i naturen skjer også i oss.
I fjellet ligger snøen enda pudderhvit, men under teppet har vårens potensiale allerede begynt å spire.

På denne retreaten vil vi gjøre rensende yogapraksiser som frigjør oss fra det vi trenger å gi slipp på fra den lange vinteren.
Og i det vi renser ut det gamle skaper vi rom for det vi ønsker å kultivere, nære og se vokse inn i våren og sommeren.

På denne retreaten får du:
*Ca 10 timer yoga - både dynamisk og rolig (inkl meditasjon, lydbad, reflekterende skriving og pusteøvelser)
*Innføring Ayurveda, yoga´s søstervitenskap
*Lære skånsomme renseteknikker du kan praktisere hjemme
*Spise ren mat som støtter kroppens naturlige renseprosesser
*Mulighet for ski-turer i storslagen natur

Investering: 3300,-

Prisen inkluderer:
-2 overnattinger på Soleggen fjellstue
-Økologiske, kortreiste måltider
-All yogaundervisning

For mer informasjon og påmelding skriv til: mandalayogaretreats@gmail.com

Lenke til FB-arrangement: https://www.facebook.com/events/654428911752394/


OM INSTRUKTØRENE:
Marthe Magerøy begynte sin yogareise som barn da hun lærte yoga av moren sin, og fortsatte med yoga på ”egenhånd” ved studentidretten da hun startet å studere psykologi i 2006. I 2012 tok hun sin første yogalærerutdanning og har i tiden etterpå studert med mange forskjellige lærere og fordypet seg i ulike yogaformer. Blant annet Ashtanga Yoga, Iyengar Yoga, Yoga Terapi, Kundalini Yoga, Gravideyoga og Yoga for kvinner. I tillegg til de ulike sertifiseringene innenfor hovedsakelig fysiske yogaformer har hun praktisert vippasana meditasjon, og dykket inn i klassisk yogafilosofi og sanskrit chanting. De siste årene har hennes egen praksis beveget seg mer og mer fra en klassisk tilnærming til yoga, til et mer eklektisk format, inspirert fra flere østlige tradisjoner, og også sjamanisme.
“Jeg har undervist mye ren fysisk yoga med hovedfokus på flytpraksiser, og de siste årene har veien naturlig beveget meg inn i å holde rom for mer terapeutiske klasser. I disse klassene legger jeg til rette for dyp avspenning, myk subtil bevegelse og åpen utforskning av oss selv – med intensjon om å komme i kontakt med den visdommen som bor i hver enkelt av oss. Jeg opplever at utgangspunktet for helbredelse er evnen til å lytte inn og dermed koble oss på kroppens dype sannhet om hva vi trenger for å finne balanse og flyt.”

Mira Beckstrøm Laurantzon har over ti års erfaring med å studere og undervise ulike former for yoga. Blant mange fantastiske lærere har hun studert womb-yoga med Uma Dinsmore Tuli, Yin-yoga med Biff Mithofer, Vinyasa-yoga med John Bentham, Yoga-terapi med Donna Farahi og Ayurveda og Kundalini-yoga med Uma Inder. I det siste har hun dukket inn i feminin/womb yoga og er opptatt av hvordan vi kan bruke yoga som et verktøy til å gå dypere inn i å hele, nære og feire den feminine kroppen. Hun er også dedikert til Ayurveda og hvordan vi kan bruke denne vitenskapen til å lære om oss selv som natur og sammenhengen mellom vår personlige helse og jordas helse.
Mira har en master i India-vitenskap og er også utdannet fra Forfatterstudiet og spiller cello i to yoga-band. Når hun ikke spiller eller underviser andre steder jobber hun på Yogahuset på Nesodden. I klassene hennes fokuserer hun på tilstedeværelse, aksept og myk flyt - for å balansere energiene og skape kontakt og kjærlighet med oss selv og alt rundt oss. Hun opplever yoga som en holistisk praksis som forener motsetninger og hjelper oss å huske oss selv som hele.

Earlier Event: February 4
SANN ESSENS YOGARETREAT PÅ BALI