Back to All Events

SANN ESSENS YOGARETREAT PÅ BALI


SANN ESSENS.jpg

Velkommen til en dyptgående yogareise på sagnomsuste Bali - i tropiske fjell og regnskog skal vi i ti dager dykke inn i yogaens magiske verden.

Med økologiske rismarker og vill-sirissenes sang som bakteppe vil vi gjennom ulike praksiser som fysisk yoga, pust, meditasjon, lydbad, skriveøvelser og sirkel-arbeid utforske oss selv og vår tilhørighet med verden og rense ut det som står i veien for opplevelsen av vår sanne essens.

Det vil bli:
Dyp tilstedeværelse i kroppen
Dyp næring av sansene, sjelen og sinnet.
Dyp avslapning og aktivering av hele ditt vesen

Sammen vil vi skape:
Stillhet
Inspirasjon
Klarhet
Nye impulser
Refleksjon
Styrke
Innsikt
Revitalisering

Denne retreaten passer for alle kropper og sjeler, både deg som har praktisert yoga en stund og deg som er ny til yoga. Vi ønsker å favne alle og ivareta hver enkelts behov.

Om stedet:

Prana Devi ligger ved foten av det kraftfulle fjellet Mount Batukaru og dette unike stedet er en opplevelse i seg selv. Omgitt av tropisk regnskog og økologiske rismarker finner du den luftige yogasalen, de balinesiske bungalowene og det forfriskende bassenget med naturlig fjellvann. På resorten er ris, frukt og grønnsaker dyrket 100 % økologisk og servert på restauranten der vi skal spise.

I løpet av dagene sammen vil vi gjøre to felles dagsturer - en ned til havet og en opp i fjellet, der vi blant annet vil besøke et balinesisk tempel.
Det er en rekke muligheter for spesielle opplevelser og utforsking i området.
Og selv om Prana Devi ligger midt i regnskogen, er det ikke lange veien til badestranden, den nærmeste ligger ca 50 minutter avgårde, og kun 7 kilometer unna kan du besøke varme kilder.
Les mer om Prana Devi her: https://www.balipranaresort.com

En dag på retreaten kan se slik ut:

07.00 Stille meditasjon for de som vil
07.30 Dynamisk morgenpraksis
09.30 Frokost
10.30 Egentid. Denne tiden kan benyttes til utflukt, avslapning eller egenpraksis.
13:30 Lunsj
16.30 Rolig ettermiddagspraksis
18.30 Middag
20.00 Kveldssamling

Retreaten inkluderer:
- Frokost, lunsj og middag alle dager
- Minst to daglige yogaøkter
- To utflukter
- Lån av diverse yogautstyr
- Tett oppfølging av tre erfarne og entusiastiske yogalærere
- Mulighet for individuell konsultasjon

Dette må du ta ansvar for selv:
- Flybillett
- Transport til og fra flyplassen. (Dette vil vi hjelpe deg med å organisere ved behov).
- Visum til Bali

Vi kommer etterhvert til å sende ut en mail med informasjon om den fly-reiseruten vi anbefaler å bestille.

PRIS:
14.400, -
Prisene er basert på opphold i dobbeltrom. Ønsker du å bo på rom alene gi beskjed til oss i det du melder deg på, det koster noe ekstra.

For påmelding eller andre spørsmål skriv til: mandalayogaretreats@gmail.com

Vi støtter organisasjonen Tree Sisters, som planter trær verden over. Ved å delta på denne retreaten er du med på å plante over 500 trær.
https://www.treesisters.org
.

ANNEN INFO:
Det er begrenset antall plasser, og vi anbefaler å være tidlig ute med å melde deg på.
For å bekrefte din plass betales depositum (ikke-refunderbart) kroner 4400, (eller fullt beløp) til konto: 4202 42 18796 (Torunn Avelsgaard Lien)


NB: Husk å skrive navn og merk din innbetaling med Yogareise Bali (Påmelding er bindende, unntak ved sykdom med legeerklæring).
Hele beløpet må betales innen 1 desember 2019.

Vi gleder oss til møte deg og dele denne opplevelsen sammen!

Hjertelig hilsen,
Marthe, Mira & Torunn

Marthe Magerøy begynte sin yogareise som barn da hun lærte yoga av moren sin, og fortsatte med yoga på ”egenhånd” ved studentidretten da hun startet å studere psykologi i 2006. I 2012 tok hun sin første yogalærerutdanning og har i tiden etterpå studert med mange forskjellige lærere og fordypet seg i ulike yogaformer. Blant annet Ashtanga Yoga, Iyengar Yoga, Yoga Terapi, Kundalini Yoga, Gravideyoga og Yoga for kvinner. I tillegg til de ulike sertifiseringene innenfor hovedsakelig fysiske yogaformer har hun praktisert vippasana meditasjon, og dykket inn i klassisk yogafilosofi og sanskrit chanting. De siste årene har hennes egen praksis beveget seg mer og mer fra en klassisk tilnærming til yoga, til et mer eklektisk format, inspirert fra flere østlige tradisjoner, og også sjamanisme.
“Jeg har undervist mye ren fysisk yoga med hovedfokus på flytpraksiser, men de siste årene har veien naturlig beveget meg inn i å holde rom for mer terapeutiske klasser. I disse klassene legger jeg til rette for dyp avspenning, myk subtil bevegelse og åpen utforskning av oss selv – med intensjon om å komme i kontakt med den visdommen som bor i hver enkelt av oss. Jeg opplever at utgangspunktet for helbredelse er evnen til å lytte inn og dermed koble oss på kroppens dype sannhet om hva vi trenger for å finne balanse og flyt.”


Mira Beckstrøm Laurantzon
Mira har over ti års erfaring med å studere og undervise ulike former for yoga. Blant mange fantastiske lærere har hun studert womb-yoga med Uma Dinsmore Tuli, Yin-yoga med Biff Mithofer, Vinyasa-yoga med John Bentham, Yoga-terapi med Donna Farahi og Ayurveda og Kundalini-yoga med Uma Inder. I det siste har hun dukket inn i feminin/womb yoga og er opptatt av hvordan vi kan bruke yoga som et verktøy til å gå dypere inn i å hele, nære og feire den feminine kroppen. Hun er også dedikert til Ayurveda og hvordan vi kan bruke denne vitenskapen til å lære om oss selv som natur og sammenhengen mellom vår personlige helse og jordas helse.
Mira har en master i India-vitenskap og er også utdannet fra Forfatterstudiet og spiller cello i to yoga-band. Når hun ikke spiller eller underviser andre steder jobber hun på Yogahuset på Nesodden. I klassene hennes fokuserer hun på tilstedeværelse, aksept og myk flyt - for å balansere energiene og skape kontakt og kjærlighet med oss selv og alt rundt oss. Hun opplever yoga som en holistisk praksis som forener motsetninger og hjelper oss å huske oss selv som hele.

Torunn Avelsgaard Lien har praktisert og studert ulike retninger innen yoga og energimedisin i 15 år. Hun har undervist yoga siden 2012, og praktisert som terapeut siden 2016. De siste 2 årene har hun drevet yogaskolen «Yoga med Torunn», hvor hun har integrert energi- og mestringsmedisin i yogapraksisen, med blant annet fokus på bruk av lyd, pust og aktivisering av ulike energisystemer for en mest mulig helhetlig og funksjonell tilnærming til yogapraksisen. Både i yogapraksisen og i livet for øvrig drives hun av en trang til å stadig utvide horisonten og fordype forståelsen av det å være menneske på jorda. Hvordan kan vi finne gode og hensiktsmessige måter å forholde oss til oss selv, andre levende vesener rundt oss, og jorda vi lever på? Og hvordan kan vi bruke yogapraksisen som inspirasjon og verktøy til å leve et liv i harmoni med bedre helse på alle plan? Torunn er også musiker, og har jobbet mye med stemmebruk med spesielt fokus på hvordan vi kan bruke stemmen til å komme i kontakt med vår indre lyd og musikk som del av reisen mot vår sanne essens. Nå jobber hun som yogalærer og enhetsterapeut, holder workshops i pust og lydhealing, og studerer medisin ved universitetet i Oslo. Hennes viktigste kilder til fordypning og næring er for tiden vipassanameditasjon og dyp naturkontakt.