Back to All Events

Yogaretreat med skriving på Sri Lanka


53160460_338186727052561_4922204332792741888_n.jpg

Vi gjentar den fantastiske opplevelsen fra i fjor og inviterer denne gangen til tolv magiske dager på Sri Lanka!

Denne retreaten vil gi deg muligheten til å fordype deg i yoga og meditasjon i fantastiske omgivelser - tropiske fjell, skog og hav. Vi vil også utforske hvordan vi kan bruke skrivemetoder og andre kreative uttrykksformer som verktøy for å fordype oss i yoga-praksisen.

- De første fem dagene reiser vi inn i den frodige, tropiske fjellnaturen i Rukgala.
Rukgala er kjent for sin rolige energi og rensende naturopplevelser og stedet vi skal være fokuserer på næringsrik og kulinarisk yoga-mat. Her lander vi og finner veien inn i yogapraksisen sammen. Det vil det også være mulig å leke med paddle-board, gå fjellturer og bade i den rene innsjøen.
https://rukgalaretreat.com

- De neste syv dagene av retreaten vil finne sted i en sjarmerende landsby langs sørkysten av Sri Lanka. Her er strendene lange, maten fantastisk og menneskene varme. Dagene begynner og slutter med yogapraksis i bakhagen på Jamu Surf Lodge, et lite gjestehus der vi er omgitt av fuglekvitter, lyden av bølgene som slår mot stranda og palmene som hvisker i den milde brisen. I tillegg til yogaøktene vil det være varierte dager, strand og surfe-muligheter, avslapning og personlig fordypning.
https://www.jamusurflodge.com

Begge stedene vil skal være har en nær kontakt med lokalbefolkningen og vi vil få komme tett på autentisk Sri Lankisk natur og kultur. Det vil være rike muligheter til å fylle dagene med individuelle aktiviteter, men vi vil også legge opp til noen felles utflukter, blant annet til lokale templer.

Fra Rukgala og ned til kysten vil vi ta det lokale toget sammen. Denne turen er kjent for å være en spektakulær naturopplevelse og blir en del av vårt Sri Lankiske eventyr.


Dette er en retreat som er tilgjengelig for alle kropper og sjeler.
Vi vil gjøre ulike former for yoga, både rolige og mere dynamiske.
Du trenger ingen tidligere erfaring med å uttrykke deg gjennom å skrive, bare være nysgjerrig.

En dag på retreaten kan se slik ut:

Morgen-praksis: 07.30 - 09.30 (Asana og meditasjon)
Frokost: 09.30
10.30 - 16.30: Denne tiden kan benyttes til utflukt/surfing/strand. Noen dager vil det også være yogaverksted i form av skriving, deling, filosofi/satsang/foredrag.
Fordypning: 16.30 - 18.30 (Asana, meditasjon, skrivelab)
Middag: 19.00
Kvelds-samling: 20.00 (meditasjon, yoga nidra eller lignende)

Retreaten inkluderer:
- Frokost og middag alle dager, pluss lunsj de første fem dagene.
- Minst to daglige yogaøkter (asana, meditasjon, skriving, fordypning, sirkelarbeid)
- Tog - og biltur fra fjellene og ned til kysten

Dette må du ta ansvar for selv:
- Flybillett (koster vanligvis ca 5000 men hvis du bestiller i god tid kan det være mulig å få til billigere) til Colombo (Bandaranaike International Airport)
- Transport til og fra flyplassen. (Dette vil vi hjelpe deg med å organisere ved behov).
- Visum til Sri Lanka. (Koster ca. $ 30)
https://www.eta.gov.lk/slvisa/visainfo/center.jsp?locale=en_US

Vi kommer etterhvert til sende ut en mail med informasjon om den reise-ruten vi anbefaler å bestille.

PRIS:
14.400, -
Prisene er basert på opphold i dobbeltrom. Ønsker du å bo på rom alene gi beskjed til oss i det du melder deg på.

For påmelding eller andre spørsmål skriv til: mandalayogaretreats@gmail.com

Mandala retreats ønsker å operere så bærekraftig som mulig. For å balansere opp for flyreisens karbonavtrykk har vi derfor valgt å støtte organisasjonen Tree Sisters, som planter trær verden over. Ved å delta på denne retreaten er du med på å plante over 500 trær.
https://www.treesisters.org
.

ANNEN INFO:
Det er kun 12 plasser på denne retreaten og du vil dermed ha muligheten til å få god oppfølging av din personlige praksis ved behov.
For å bekrefte din plass betales depositum (ikke-refunderbart) kroner 4000, (eller fullt beløp) til konto nr: 0539 12 56308 (Marthe Magerøy)
NB: Husk å skrive navn og merk din innbetaling med Yogareise Sri Lanka (Påmelding er bindende, unntak ved sykdom med legeerklæring)
Hele beløpet må betales innen 1 oktober 2019.

Vi gleder oss til møte deg og dele denne opplevelsen sammen!

Hjertelig hilsen,
Marthe & Mira

Marthe Magerøy har mer enn ti års erfaring innenfor yogafeltet. Hun har studert med flere lærere innenfor forskjellige tradisjoner over hele verden. I tillegg til mange ulike yoga-utdannelser (yoga terapi, Iyengar and Ashtanga Yoga, Vipassana meditasjon, filosofi og sanskrit chanting) har hun også en master i psykologi. Hun opplever yoga som en grunnleggende og helhetlig tilnærming til mennesket - gjennom alle lag: fysisk, energetisk, emosjonelt og mentalt. For å helbrede og vokse er det gunstig å undersøke og transformere alle disse lagene i oss. Marthe bruker nå litt av hvert fra de ulike praksisene hun har dykket inn i, i et eklektisk format. Klassene hennes er ofte flyt-basert men rolige og myke, og hovedsakelig et rom som legger til rette for dyp tilstedeværelse i den subtile visdommen som finner sted i hvert enkelt individ. I den siste tiden har Marthe blitt mer fascinert av yoga- og helsebringende praksiser som er spesielt tilrettelagt for kvinners kropp og sjel. Et av Marthes kall er å spre et feminint yoga- og helsefokus - hvordan bruke yoga for å finne dyp indre kontakt med visdommen som bor i alle kvinner.


Mira Beckstrøm Laurantzon
Mira har over ti års erfaring med å studere og undervise ulike former for yoga. Blandt mange fantastiske lærere har hun studert womb-yoga med Uma Dinsmore Tuli, Yin-yoga med Biff Mithofer, Vinyasa-yoga med John Bentham, Yoga-terapi med Donna Farahi og Ayurveda og Kundalini-yoga med Uma Inder. I det siste har hun dukket inn i feminin/womb yoga og er opptatt av hvordan vi kan bruke yoga som et verktøy til å gå dypere inn i å hele, nære og feire den feminine kroppen. Hun er også dedikert til Ayurveda og hvordan vi kan bruke denne vitenskapen til å lære om oss selv som natur og sammenhengen mellom vår personlige helse og jordas helse.
Mira har en master i India-vitenskap og er også utdannet fra Forfatterstudiet og spiller cello i to yoga-band. Når hun ikke spiller eller underviser andre steder jobber hun på Yogahuset på Nesodden. I klassene hennes fokuserer hun på tilstedeværelse, aksept og myk flyt - for å balansere energiene og skape kontakt og kjærlighet med oss selv og alt rundt oss. Hun opplever yoga som en holistisk praksis som forener motsetninger og hjelper oss å huske oss selv som hele.